sportfogadás bónuszok
 SPORTFOGADÁS BÓNUSZOK

A legjobb sportfogadó irodák és a legjobb sportfogadás bónuszok folyamatosan bővülő listája.

A befizetés nélküli bónuszokat * jelöli!

Elsősorban tisztázzuk, miért tudunk a megszokottnál jobb bónuszokat adni és miért érdemes tőlünk regisztrálni, nem pedig a hagyományos bónuszgyűjtő oldalakról.

- Mivel jelen vagyunk Twitchen és Youtube-on is, valamint több hazai influenszerrel dolgozunk együtt, így exkluzív, azaz extra befizetés nélküli vagy éppen befizetéshez kötött bónuszokat tudunk kínálni minden Kinyeri látogatónak. Ez egy jól bevált marketingforma a kaszinó cégeknél, amit csak kivételes kampányoknál használnak fel, mint amilyen a Kinyeri.hu-val való együttműködésük.

- Személyes kapcsolatot ápolunk az oldalon felsorakoztatott irodák képviselőivel, így ha gondod merülne fel, el tudunk járni a nevedben. Sokkal hamarabb választ kapsz a kérdésedre és sokkal nagyobb sikerrel oldódik meg egy esetleges problémád, ha a mi ügyfelünk vagy.

- Amennyiben oldalunk felhasználója vagy, úgy részt vehetsz sorsolásainkon és nyereményjátékainkon, ahol álljuk teljes befizetésed vagy épp értékes nyereményekre tehetsz szert, mert általunk regisztráltál.


sportfogadás bónuszok

SPORTUNA

100%-os üdvözlő bónusz, akár 35.000 Ft-ig. Ez bónusz legalább 5.000 Ft befizetéstől igénybevehető, ahol minimum 1,5-ös szorzón kell megforgatni az összeget. Ezen kívül rengeteg egyéb promócióval is találhatunk: extra nyeremények, cashback, heti reload bónusz, akár 150.000 Ft-ig és Jackpot. Meglehetősen széles a skála, ráadásul ez a kaszinó kifejezetten a sportfogadásra specializálódott, így gördülékeny a használata. Mindenezek mellett nem minden esetben van szükség hitelesítésre, illetve a support is rendkívül segítőkész és professzionális.


sportfogadás bónuszok

STARDA

150%-os befizetési bónusz 100 €-ig. Nagyon alacsony 5x wager van rajta és a bónuszból maximum annyi pénzt nyerhetsz mint amennyit kaptál. Fogod, megforgatod a bónuszod, majd kiveszed. Ez után oda töltöd fel, ahova akarod raw money formájában. A support zseniális, még azt is megmondják neked, hogy hol tartasz a wagerrel és azonnal válaszolnak a kérdésekre. Az oldal legnagyobb előnye, hogy 20 másodperc a hitelesítés és pár perc a kifizetés. Hatalmas előny ez más fogadóirodákkal ellentétben.


sportfogadás bónuszok

LEGZO

300%-os befizetési bónusz az első 3 befizetésünk alkalmával. A 150%, 100% és 50%-os befizetési bónuszok esetén a Starda kaszinóhoz hasonlóan csupán 5x wager van a bónuszon, amit miután sikeresen megforgattál, már ki is veheted. Fontos, hogy a bónuszból maximum annyi pénzt nyerhetsz, mint amennyit kaptál. A support készségesen válaszol és azonnal segít, ha kérdésünk merülne fel. Nagy előny, hogy különféle kripto befizetéseket is elfogadnak, valamint többféle valuta közül is választhatunk. Szintén hatalmas plusz, hogy nagyon gyors a hitelesítés és a kifizetés is nagyon hamar megérkezik.


sportfogadás bónuszok

GG.BET

100%-os befizetési bónusz, akár 40.000 Ft-ig. Ha kedveled az e-sportokat, akkor ezt neked találták ki, hiszen megannyi meccsre kínál fogadási lehetőséget az oldal. Emellett bőségesen válogathatsz különböző sportágak és bajnokság meccsei között is. A GG.Bet ezekre időközönként különböző bónuszokkal készül, szóval érdemes ezekre is gyakran figyelni. A 15x wager ugyan kicsit soknak tűnhet, ám egy jó játékos könnyedén meg tudja forgatni ezt a bónusz összeget. Külön előny, hogy magyar nyelven is elérhető az oldal, ezzel is megkönnyítve a hazai játékosok számára a tájékozódást.


sportfogadás bónuszok

IVIBET

Az első befizetés után 100%-os bónusz akár 52.000 Ft-ig. A sportfogadási kínálatuk rendkívüli, valamint csupán 5x wager van a bónusz összege, amit könnyedén megforgathatunk. Mindezek mellett minden pénteken 50% újratöltési bónuszra van lehetőségünk, illetve a tippjátékban való sikeres részvételünk által, akár extra 350.000 Ft ingyenes fogadást is szerezhetünk. Ezen kívül rengeteg különböző versenyre és jutalomra is számíthatsz, valamint a különálló VIP fokozatot is érdemes elérni az oldalon. Legnagyobb előnyei, hogy magyar nyelven is elérhető, illetve még az ügyfélszolgálattal is a saját nyelveden beszélgethetsz.


sportfogadás bónuszok

22BET

100%-os üdvözlő bónusz, akár 35.000 Ft-ig. Ezt az összeget 5x kell megforgatni egy legalább 3 eseményből álló, egyenként minimum 1,4-es szorzóval rendelkező gyűjtőfogadás segítségével. Az előzőekhez hasonlóan, ennek megforgatása sem jelent igazán nagy akadályt. Mindezek mellett minden pénteken újratöltési bónuszra tehetünk szert 35.000 Ft-ig, ahol az üdvözlő bónuszhoz hasonló feltételek állnak fent, leszámítva, hogy csupán 3x kell megforgatni a bónusz összeget. Nagy előnye az oldalnak, hogy magyar nyelven és magyar ügyfélszolgálattal rendelkezik, valamint 1 órán belül kifizetnek.


sportfogadás bónusz

FAIRPSIN

450% befizetési bónusz az első 4 befizetésünk alkalmával. 100%, 75%, 50% és 200% befizetési bónusz jár az első 4 befizetésünk alkalmával, melyeken ugyan magas, 60x wager található, de érdemes megpróbálni, hiszen már nem egy embernek sikerült. Habár ezeket sajnos sportfogadással nem tudjuk teljesíteni, de nyerőgépek és élő kaszinó segítségével igen. Ezen kívül rendkívül gazdag a kínálat, akár az e-sportok terén is. A hitelesítés nagyon egyszerű és gyors, a support kedves és hamar választ ad kérdéseinkre. Mindezek mellett még extra 200%-os befizetési bónusz is jár pluszban a KINYERI kóddal. Amellett, hogy az egyik legmegbízhatóbb oldal, eszméletlen gyors a kifizetés, pár percen belül meg is érkezik a számlánkra az összeg.


sportfogadás bónusz

WAZAMBA

100%  befizetési bónusz, akár 150.000 Ft-ig. Ezt az összeget 35x kell megforgatni, azonban sajnos ez a sportfogadás részlegen nem lehetséges. Ennek ellenére az rendkívül bő kínálattal rendelkezik a piaci opciók terén, beleértve az e-sportokat is. A hitelesítés gyors folyamat, ám nem feltétlen szokott szükséges lenni. Hatalmas előny a kedves support, kripto befizetési lehetőségek terén a széles választék, valamint a gyors kifizetés.Hatalmas előny a magyar nyelv és support, akihez bátran fordulhatunk, ha kérdésünk támad.


sportfogadás bónusz

IZZI

100% befizetési bónusz, akár 35.000 Ft-ig. Ugyan 5x kell megforgatunk az összeget egy legalább 1,5-ös szorzóval rendelkező eseményen, ami lehet akár gyűjtőfogadás is. Mindezek mellett különféle gyűjtőfogadási bónuszok és pénzvisszatérítések járnak, akár 100% arányban. Kínálatban nincs hiány, legyen szó bármelyik sportágról. Nagy plusz, hogy lehet akár V-Sportra is fogadni, ami a modern sportfogadás jövője, illetve 24 órán belül kifizetnek.


sportfogadás bónusz

SOL

50% reload bónusz, akár 40.000 Ft-igUgyan 7x kell megforgatni az összeget ahhoz, hogy ki tudjuk venni, ami elsőre soknak tűnhet, azonban egyáltalán nincs megszabva, hogy milyen oddsokon kell azt megtennünk. Éppen emiatt az egyik legkönyebben kihasználható bónuszok egyike. Folyamatos promóciók is vannak, ahol ingyenes fogadásokat nyerhetünk ,tehát érdemes résen lenni. Mindezek mellett heti pénzvisszatérítés is jár, valamint születésnapi bónusz pénzt is kaphatunk ajándékba.