A legjobb tippmix tippek és sportfogadás tippek minden nap

Regisztráció

Üdvözlünk!

A Kinyeri.hu egy mesterséges intelligenciát imitál emberek ezrei segítségével, ami lehetővé teszi, hogy napról napra jobb tippek szülessenek az oldalon az idő előrehaladtával.

A felhasználók szavazatai teljesítményük alapján pontokat érnek. Ezeket a pontokat a rendszer összesíti és %-os értékre konvertálja. A legmagasabb százalékos értéket elérő kimenetelből lesz a tipp.

Felhasználó létrehozása

Csatlakozz a béta teszteléshez!

Hozd létre saját Kinyeri fiókodat és csatlakozz közösségünkhöz! Minél jobb tippeket adsz, annál több pontot ér majd a szavazatod, 1 ponttól egészen 1000 pontig. Egy jó tippadó tippje felül tudja bírálni 999 mezei látogató meglátását. Többezer felhasználóval és az idő előrehaladtával A Kinyeri.hu fogja adni az ország legjobb tippjeit.

Igen, szeretnék ingyenes tippeket kapni
Az oldal felhasználói a feliratkozást követően minden mérkőzés kezdete előtt tippeket kapnak. Ezek azok a tippek, amiket az oldal a legbiztosabbnak tart a közösségi szavazás aktuális állása alapján. Amennyiben a rendszert teljes terjedelmében szeretnéd használni, úgy a feliratkozás elengedhetetlen. Ugyan ez érvényes a Push üzenetekre is. Később a beállítások menüpontban ki és bekapcsolhatod értesítéseid. Az oldal bizonyos esetekben küldhet promóciókat és frissítésekkel kapcsolatos információkat is. Adatkezelési nyilatkozatunkat és általános szerződési feltételeinket az alábbi linken tekintheted meg: ÁSZF és Adatkezelési.