Tippmix tippek, profi sportfogadás tippek - Kinyeri.hu
Regisztráció Regisztráció

Miről szól jelenleg a Kinyeri.hu?

Röviden:

A Kinyeri.hu egy profi labdarúgás orientált, közösségi tippadó oldal, ahol a felhasználók ingyenesen tippelhetnek egy fizetett verseny keretein belül. A legjobb tippadók havi 1.000.000 Ft jutalmon és egyéb bónuszokon osztoznak.
Hosszan és unalmasan:

Mindenről és sokkal többről, mint amiről eddig a profi sportfogadás szólt! A Kinyeri a tippadó oldalak Tesla-ja és csapatunk legalább annyira innovatív ebben a világban, mint Elon Musk bármi másban. Aki nem csatlakozik, nem csak a mérhetetlen profitokról mond le, de lemarad egy történelmi pillanatról is. Volt bátorságunk létrehozni egy hibrid közösségi tippadó oldalt, ami nem várt eredményeket produkált! Mit értünk hibrid alatt? Az oldal egyszerre gondolkodik emberként és használ mesterséges intelligenciát. Hogyan?
Egy tippjáték keretein belül emberek ezreit készteti arra, hogy a lehető legjobb tudásuk szerint tippeljenek, majd egy súlyozási rendszer segítségével rangsorolja őket. Az emberi felhasználók által milliónyi értékes információ kerül be a rendszerünkbe, amit az MI hatékonyan lerostál. Úgy kell ezt elképzelni, mintha mindenkitől azt a képességét vennénk el, amiben a legjobb és kizárólag akkor, amikor a legjobb volt benne. Így jön létre egy szuperagy, amit Kinyeri-nek neveznek. Egy többezer résztvevős 9 hónapon át tartó tesztelés keretein belül hivatalosan is bebizonyítottuk (2021.04.24.-2022.01.21.), hogy a Kinyeri, mint MI jobban és stabilabban teljesített, mint az oldal legjobb tippadói. Ez bizonyíték volt arra, hogy a rendszer a legjobbat tudja kihozni a tipster adatbázisból, ezáltál egy folyamatos fejlődést ír le. Minél több tagja van az oldalnak és minél régebb óta üzemel, annál pontosabb tippeket tud adni. Bár a ranglista első mindig más személy volt, tegyük fel 1.000 leadott tippel, a Kinyeri közel 10.000 leadott tipp után is csak 1-2%-ban maradt el tőle, és hosszútávon kivétel nélkül mindig nyert! De ha te jobban hiszel az emberi teljesítményben, akkor is a legjobb helyen jársz, hisz teljes tippadó adatbázisunk is megvásárolható, így könnyedén másolhatod az ország legjobb tippadóit.
Mi történik akkor, ha van egy ilyen stabil alapunk, mint a Kinyeri? Rengeteg új fejlesztés! 2022 januárjában létrehoztuk a Tipprobotot. A Tipprobot a tippadó adatbázist figyeli és megpróbálja a leginkább profitképes tippadók, leginkább profitképes tipp típusaiból levenni azokat a tippeket, amik beleillenek egy előre megírt szabványba. Közben rotálja őket, hogy a negatív szériájukat ne vegye fel, szükség esetén likvidálja is az illetőket. Erre ráhúztunk egy tétegységrendszert, ami az elmúlt 5 év labdarúgásán alapszik, és több választható tétrendszert is, hogy mindenki a saját tempójában és stílusának megfelelően tudjon profitálni. Persze a dolgok sokkal bonyolultabbak annál, mint ahogy azt itt leírjuk, de értelemszerűen nem áll szándékunkban elárulni a titkos receptet. A fejlesztések nálunk soha nem érnek véget! Hamarosan érkezik a szelvény generátor, és új találmányaink mellett a régiek is folyamatos javításokon esnek át. Amennyiben szeretnél a részese lenni ennek a csodának, akkor csatlakozz még ma! Bátran állítjuk azt, hogy a Kinyeri világszinten az egyik legjobb tippadó oldal, és nálunk több különböző módon is profitálhatsz.

Felhasználó létrehozása

A legjobb tippadók között havi 1.000.000 Ft jutalmat osztunk ki, és teljesen ingyenes a részvétel. Ha ez nem lenne elég, akkor küldetéseinkkel akár 100.000 Ft-ot is kereshetsz egyetlen nap alatt, szintén teljesen ingyen! Hitelességünket számtalan kifizetési bizonylat és emberek százai támasztják alá. Közösségi oldalainkon nyílt beszélgetést folytathatsz a tagokkal és velünk is. Statisztikáinkat a kezdetekig visszanézheted, az első tipptől az utolsóig, nyertes és vesztes tippeket egyaránt!
Igen, szeretnék ingyenes tippeket kapni, ezáltal elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) és az Oldal Adatkezelési Nyilatkozatát.
Az oldal felhasználói a feliratkozást követően minden mérkőzés kezdete előtt tippeket kapnak. Ezek azok a tippek, amiket az oldal a legbiztosabbnak tart a közösségi szavazás aktuális állása alapján. Amennyiben a rendszert teljes terjedelmében szeretnéd használni, úgy a feliratkozás elengedhetetlen. Ugyan ez érvényes a Push üzenetekre is. Később a beállítások menüpontban ki és bekapcsolhatod értesítéseid. Az oldal bizonyos esetekben küldhet promóciókat és frissítésekkel kapcsolatos információkat is. Adatkezelési nyilatkozatunkat és általános szerződési feltételeinket az alábbi linken tekintheted meg: ÁSZF és Adatkezelési.