Tippmix tippek, profi sportfogadás tippek - Kinyeri.hu
Regisztráció Regisztráció

Miről szól jelenleg a Kinyeri.hu?

Röviden:

FONTOS: Bár a Kinyeri egy tippversenynek indult mostanra a világ legjobb tippadóit sikerült szerződtetnie. Ezek a tippadók oldalunk prémium szekciójában adnak privát tippeket felfoghatatlan sikereket elérve.

A Kinyeri.hu egy profi labdarúgás orientált, közösségi tippadó oldal, ahol a felhasználók ingyenesen tippelhetnek egy fizetett verseny keretein belül. A legjobb tippadók havi 1.000.000 Ft jutalmon és egyéb bónuszokon osztoznak. Ha ez nem lenne elég, akkor küldetéseinkkel akár 100.000 Ft-ot is kereshetsz egyetlen nap alatt, szintén teljesen ingyen!
Hosszan és unalmasan: Részletek megnyitása

Felhasználó létrehozása

Hitelességünket számtalan kifizetési bizonylat és emberek százai támasztják alá. Közösségi oldalainkon nyílt beszélgetést folytathatsz a tagokkal és velünk is. Statisztikáinkat a kezdetekig visszanézheted, az első tipptől az utolsóig, nyertes és vesztes tippeket egyaránt!
Igen, szeretnék ingyenes tippeket kapni, ezáltal elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) és az Oldal Adatkezelési Nyilatkozatát.
Az oldal felhasználói a feliratkozást követően minden mérkőzés kezdete előtt tippeket kapnak. Ezek azok a tippek, amiket az oldal a legbiztosabbnak tart a közösségi szavazás aktuális állása alapján. Amennyiben a rendszert teljes terjedelmében szeretnéd használni, úgy a feliratkozás elengedhetetlen. Ugyan ez érvényes a Push üzenetekre is. Később a beállítások menüpontban ki és bekapcsolhatod értesítéseid. Az oldal bizonyos esetekben küldhet promóciókat és frissítésekkel kapcsolatos információkat is. Adatkezelési nyilatkozatunkat és általános szerződési feltételeinket az alábbi linken tekintheted meg: ÁSZF és Adatkezelési.