SKRILL

A szerencsejátékosok legjobb barátja.

A Skrill egy online fizetési platform és e-pénztárca szolgáltató. Lehetővé teszi az emberek számára, hogy pénzt küldjenek és fogadjanak világszerte, vagy akár vásároljanak és fizessenek online. A Skrill számos pénzügyi szolgáltatást kínál, beleértve az elektronikus pénztárcákat, a nemzetközi banki átutalásokat, a kártyás fizetéseket és a készpénzfelvételt. A regisztráció teljesen ingyenes. Számos fizetési lehetőség közül választhatunk miután létrehoztuk a fiókot, például bankkártya, banki átutalás vagy más online pénztárcák. Emellett egyszerűen hozzá lehet adni pénzt a számlához, majd azt az online vásárlásokhoz vagy pénzküldésekhez is felhasználhatjuk. A Skrill a világ számos országában elérhető, és a felhasználók számos valutában kezelhetik számlájukat. Emellett a Skrill Mastercard-t is kínál, amely lehetővé teszi a felhasználóknak a fizikai üzletekben történő fizetést is.

NETELLER

Ugyan az mint a Skrill, csak egy kicsivel drágább.

A Neteller egy online fizetési szolgáltató és e-pénztárca, hasonlóan a Skrillhez. A Neteller lehetővé teszi a felhasználók számára a pénzküldést és fogadást, valamint az online vásárlást és a pénzfelvételt világszerte. A Neteller regisztráció is szintén ingyenes, és itt is számos fizetési lehetőséget kínál, mint például banki átutalás, bankkártya vagy más elektronikus pénztárca. A felhasználók hozzáadhatnak pénzt a Neteller számlájukhoz, majd azt felhasználhatják online vásárlásokhoz, szerencsejátékhoz vagy más online tevékenységekhez. A Neteller számos pénzügyi szolgáltatást nyújt, beleértve a valutaátváltást, a biztonságos online tranzakciókat és a kártyás fizetéseket. A felhasználók a Neteller Mastercard segítségével fizethetnek azokban a fizikai üzletekben is, ahol elfogadják a Mastercardot. Használata globális és számos országban elérhető. A szolgáltatás lehetőséget biztosít a különböző valuták kezelésére és használható a nemzetközi pénzügyi tranzakciókhoz vagy a külföldi számlákhoz való hozzáféréshez.

BINANCE

Binance nélkül számunkra már elképzelhetetlen a kaszinózás.

A Binance a világ egyik vezető kriptovaluta tőzsdeplatformja. A Binance az eredeti platformjával indult 2017-ben, és azóta jelentős növekedést ért el a kriptovaluta-piacokon. A Binance-en keresztül felhasználók olyan különböző kriptovalutákat vásárolhatnak, eladhatnak és kereskedhetnek, mint például a Bitcoin, az Ethereum, a Ripple és sok más kriptovaluta. A Binance platformot kínál egy könnyen kezelhető felhasználói felületet, valamint számos haladó kereskedelmi funkciót és eszközt, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a kriptovaluta-kereskedelem optimalizálását és automatizálását. Emellett számos további szolgáltatást is nyújt, mint például az Initial Coin Offering (ICO) platform, ahol új kriptovalutákat lehet vásárolni, vagy a Binance Labs, ami egy befektetési ágazat a blokklánc-alapú projektek támogatására. Többféle nyelven érhető el, és a világ számos országában aktív. Az oldal rendelkezik saját tokenjével, a Binance Coin-nal (BNB), amelyet a felhasználók a platformon végzett tranzakciók során használhatnak fel kedvezményekre és más előnyökre.

REVOLUT

Avagy a pénzváltók és  bankok rémálma. Ilyen, amikor egy szolgáltató túl korrekt az ügyfeleivel.

A Revolut egy digitális pénzintézet, amely egy mobilalkalmazáson keresztül nyújt pénzügyi szolgáltatásokat. A céget 2015-ben alapították, és azóta jelentős népszerűséget szerzett világszerte. A Revolut számos pénzügyi szolgáltatást kínál, amelyek segítségével könnyedén kezelheted a pénzedet és végrehajthatod a következő tevékenységeket: 
  • Banki számla: A Revolut lehetővé teszi az elektronikus banki számla nyitását, ahol pénzt tarthatsz és tranzakciókat hajthatsz végre. 
  • Kriptovaluta vásárlás: Az alkalmazáson keresztül lehetőség van kriptovaluták, például Bitcoin, Ethereum, Litecoin és még sok más kriptovaluta vásárlására, tárolására és kereskedésére. 
  • Valutaátváltás: Nagy előnye, hogy gyorsan és egyszerűen megoldható a valutaátváltás különböző devizák között. 
  • Kártyák: A Revolut fizikai és virtuális bankkártyákat kínál, amelyekkel vásárolhatsz az üzletekben vagy online, valamint ATM-ekből is felvehetsz készpénzt. 
  • Pénzügyi analitika: Az alkalmazás átfogó pénzügyi analitikát biztosít, amely segít követni a költéseket, bevételeket és egyéb pénzügyi szokásokat. 
  • Pénzküldés: A Revolut lehetővé teszi a gyors és olcsó nemzetközi pénzküldést más Revolut-felhasználók között. 
Fontos megjegyezni, hogy a Revolut egy digitális pénzintézet, nem pedig hagyományos bank. Ez azt jelenti, hogy a betétek bizonyos esetekben nem élvezik a hagyományos bankok által nyújtott betétbiztosítást. Mindig ajánlott alaposan megismerni a Revolut szolgáltatásait és feltételeit, mielőtt döntést hozol a használatáról.

PAYSAFECARD

Ilyet még a most 80 éves nagymamám is vett a postán.