Tippmix tippek, profi sportfogadás tippek - Kinyeri.hu

Az 50% jutalék felett, most minden ismerős után garantált 3000 Ft + 30 aktivitási pont jár (Kizárólag hitelesített fiókok után)! Keresd a küldetések és a bolt menüpontot!

Affiliate programunk keretein belül minden általad behozott felhasználó után életre szóló jutalék illet. Használd egyedi meghívói linkjeidet, hogy a te neved alatt íródjanak jóvá a regisztrációk. Innentől mindegy mikor, hogyan, illetve hány alkalommal vásárol tőlünk szolgáltatást az érintett tag, mert neked garantáltan jár minden tranzakció után 50% tiszta részesedés a teljes kosárértékből.

Most érdemes az elsők közt csatlakoznod és tagokat toboroznod mivel már 20 aktív előfizető fenntartásával is átlag havi 599.000 Ft garantált jutalék üti a markod!

Ügyfélszolgálat: https://www.facebook.com/kinyeri.hu

A ranglistás nyeremények meghívottak nélkül is kivehetőek, viszont minden egyéb, az oldallal megszerzett összeg kivételéhez 5 hitelesített meghívottal kell rendelkezned!

Jelenleg kifizetéseket kizárólag kaszinó / sportfogadás egyenleg formájában folyósítunk 1-3x wageren kijelölt partnerünk / partnereink oldalára.

Fontos! Ha nyernétek egy partnerünk oldalán a kapott egyenlegből, akkor azt csak úgy tudjátok kivenni, ha egy saját befizetési módotokról befizettek egy minimális összeget. Ezt nem mi kapjuk és nem miattunk van rá szükség, hanem szimplán csak olyan címre fizet ki az oldal ahonnan már történt befizetés.