TIPPMIX TIPPEK A MAI NAPRA

Tippmix tippek minden nap megbízható szolgáltatótól. Az aktuális tippekért görgess lejjebb!


tippmix tippek

Tippmix tippek a Kinyeri oldalán:

A Kinyeri.hu oldalán szerepeltetett  tippek 99%-a megjátszható hagyományos tippmix formájában bármelyik lottózóban. Éppen ezért tippmix tippekben is kiemelkedő színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani. Oldalunk napi rendszerességgel 4-5 mérkőzésre ad tippet, azon belül is több opcióra. Ezek a tippmix tippek megnövelt nyerési eséllyel rendelkeznek hála tippversenyünknek és a mögötte zajló algoritmusnak. Oldalunk már-már annyira kifinomult, hogy nem ritkák a hibátlan napok 5 mérkőzés kimenetelét illetően, amik szelvényen megfogadva több ezer x-es szorzót jelentenek. Éppen ezért kezdünk bele a szelvénygenerátorunkba is, ami hamarosan érkezik az oldalra.

Mérkőzés
Tipp
Odds
További tippek betöltése
Nincs több tipp

6 tipp, hogy nagyobb eséllyel nyerj tippmixen. 

Alapos kutatás: Az alapos kutatás a legtöbb fogadási stratégia alapja. Ez alól nyilván kivételt képeznek a fixed mérkőzések, amikben a legnagyobb érték van, de erről majd máshol beszélünk. Tanulmányozd a legfrissebb adatokat, a csapatok aktuális formáját, sérüléseket, eddigi eredményeket és az egymás elleni összecsapásokat. Minél több információ birtokában vagy, annál nagyobb rálátással rendelkezel majd az adott mérkőzésre. Mi is kizárólag a olyan tippmix tippeket adunk, amik mögött elengedő kutatás van.

Dedikáció: Ajánlott a dedikáció egy adott sportágban vagy ligában. Ha megismered a választott sport vagy liga működését, jobban értheted a csapatok dinamikáját és megtalálhatod a lehetőségeket a fogadásokban. A Kinyeri jelenleg profiligás mérkőzésekre van szakosodva és kizárólag a legrangosabb eseményekre ad tippmix tippeket.

Odds-értékarány: Lényegében ez a sportfogadás egyik alappillére. Az odds-értkékarány tartása azt jelenti, hogy olyan fogadásokat kell keresned, ahol a kínált odds arányban van a valós esélyekkel. Keresd azokat a meccseket, ahol a bukméker tévesen beárazza a lehetőséget, és próbáld kihasználni azt. Ez az esetek többségében minden olyan tippre igaz oldalunkon, ahol az odds 1.80 feletti. 

Pénzkezelés vagy bankroll management: Mindig tartsd szem előtt a bankod beosztását. Határozd meg előre a fogadási költségvetésedet, és tartsd be azt szigorúan. Csak olyan összeget fogadj, amit megengedhetsz magadnak elveszíteni. Ne próbálj nagy veszteségeket behozni hirtelen magasabb összegekkel, mert ez a hosszú távon problémákat okozhat. Használj téterősséget és próbáld meg kockázat alapján csökkentetni a feltett összeget, erős információk birtokában pedig növelni azt.

Érzelmek kizárása: Tippjeink megfogadása során elengedhetetlen, hogy távol tartsd az érzelmeidet és objektíven dönts. Ne hagyd, hogy a kedvenc csapatod vagy játékosod befolyásolja a döntéseidet. Fontos a hideg fej megtartása és az objektív elemzés.

Különböző fogadási típusok: Ismerkedj meg a különböző fogadási típusokkal, mint például a mérkőzés kimenetele, gólok száma, félidő eredmény, vagy akár az egyéni teljesítményre tett fogadások. Ez lehetővé teszi, hogy változatosabb stratégiákat alkalmazz, és megtaláld az adott eseményhez legjobban illeszkedő tippmix fogadási formát.

Az oldalon szerepeltetett tippek folyamat frissülnek egészen a mérkőzés kezdete előtti 30. percig. Amennyiben a legjobb tippet szeretnéd megfogadni, érdemes a kezdés előtt fél vagy egy órával ellátogatni erre az oldalra!

Kizárólag az aktuális nap legrangosabb eseményeire adunk tippet, és egy nap maximum 6 mérkőzést szerepeltetünk!

Kapcsolódó oldalak: