Tippmix tippek, profi sportfogadás tippek - Kinyeri.hu

Használati útmutató & Szabályzat

Használati útmutató & Szabályzat

Miről szól jelenleg a Kinyeri.hu?

FONTOS: Bár a Kinyeri egy tippversenynek indult mostanra a világ legjobb tippadóit sikerült szerződtetnie. Ezek a tippadók oldalunk prémium szekciójában adnak privát tippeket felfoghatatlan sikereket elérve.

A Kinyeri.hu egy profi labdarúgás orientált, közösségi tippadó oldal, ahol a felhasználók ingyenesen tippelhetnek egy fizetett verseny keretein belül.
A moderátorok szavazásra bocsájtják a nap legnagyobb és egyben jó szorzókon futó mérkőzéseit. A felhasználók ezekre szavazhatnak, súlyozott szavazataikból születnek a tippek. A legjobb tippadók havi 1.000.000 Ft jutalmon és egyéb bónuszokon osztoznak.

BŐVÜLTÜNK: A kaszinó is szerepet kapott oldalunkon, amire legalább ugyan akkora közösség épült fel! Általunk ez a közösség számos versenyen és nyereményjátékon vehet részt, továbbá napi, heti és havi rendszerességgel kapnak tőlünk játék egyenleget. Fedezd fel nálunk a legjobb bónuszokat és aknázd ki az oldal nyújtotta lehetőségeket!

Oldalunk szívügye lett, hogy létrehozza az ország legjobb szerencsejátékos közösségét, ahol kiemelkedő feltételeket teremtünk meg a felhasználóik számára! Szakmailag és anyagilag is támogatjuk játékosainkat, ezzel átláthatóbba és fenntarthatóbbá téve kedvenc hobbijukat, a szerencsejátékot!

 Ejtsünk pár szót Kinyeri.hu logikai hátteréről:

A Kinyeri a tippadó oldalak Tesla-ja és csapatunk legalább annyira innovatív ebben a világban, mint Elon Musk bármi másban. Aki nem csatlakozik, nem csak a mérhetetlen profitokról mond le, de lemarad egy történelmi pillanatról is. Volt bátorságunk létrehozni egy hibrid közösségi tippadó oldalt, ami nem várt eredményeket produkált! Mit értünk hibrid alatt? Az oldal egyszerre gondolkodik emberként és használ mesterséges intelligenciát. Hogyan?

Egy tippjáték keretein belül emberek ezreit készteti arra, hogy a lehető legjobb tudásuk szerint tippeljenek, majd egy súlyozási rendszer segítségével rangsorolja őket. Az emberi felhasználók által milliónyi értékes információ kerül be a rendszerünkbe, amit az MI hatékonyan lerostál. Úgy kell ezt elképzelni, mintha mindenkitől azt a képességét vennénk el, amiben a legjobb és kizárólag akkor, amikor a legjobb volt benne. Így jön létre egy szuperagy, amit Kinyeri-nek neveznek. Egy többezer résztvevős 9 hónapon át tartó tesztelés keretein belül hivatalosan is bebizonyítottuk (2021.04.24.-2022.01.21.), hogy a Kinyeri, mint MI jobban és stabilabban teljesített, mint az oldal legjobb tippadói. Ez bizonyíték volt arra, hogy a rendszer a legjobbat tudja kihozni a tipster adatbázisból, ezáltal egy folyamatos fejlődést ír le. Minél több tagja van az oldalnak és minél régebb óta üzemel, annál pontosabb tippeket tud adni. Bár a ranglista első mindig más személy volt, tegyük fel 1.000 leadott tippel, a Kinyeri közel 10.000 leadott tipp után is csak 1-2%-ban maradt el tőle, és hosszútávon kivétel nélkül mindig nyert! De ha te jobban hiszel az emberi teljesítményben, akkor is a legjobb helyen jársz, hisz teljes tippadó adatbázisunk is megvásárolható, így könnyedén másolhatod az ország legjobb tippadóit.

Mi történik akkor, ha van egy ilyen stabil alapunk, mint a Kinyeri? Rengeteg új fejlesztés!
2022 januárjában létrehoztuk a Tipprobotot. A Tipprobot a tippadó adatbázist figyeli és megpróbálja a leginkább profitképes tippadók, leginkább profitképes tipp típusaiból levenni azokat a tippeket, amik beleillenek egy előre megírt szabványba. Közben rotálja őket, hogy a negatív szériájukat ne vegye fel, szükség esetén likvidálja is az illetőket. Erre ráhúztunk egy tétegységrendszert, ami az elmúlt 5 év labdarúgásán alapszik, és több választható tétrendszert is, hogy mindenki a saját tempójában és stílusának megfelelően tudjon profitálni. Persze a dolgok sokkal bonyolultabbak annál, mint ahogy azt itt leírjuk, de értelemszerűen nem áll szándékunkban elárulni a titkos receptet. A fejlesztések nálunk soha nem érnek véget! Hamarosan érkezik a szelvény generátor, és új találmányaink mellett a régiek is folyamatos javításokon esnek át. Amennyiben szeretnél a részese lenni ennek a csodának, akkor csatlakozz még ma! Bátran állítjuk azt, hogy a Kinyeri világszinten az egyik legjobb tippadó oldal, és nálunk több különböző módon is profitálhatsz.

Fiók hitelesítés

A fiókok hitelesítésére biztonsági okokból van szükség. Kizárólag hitelesített fiókok szavazatai tudják megemelni a jutalomalapot, ezzel nagyobb pénzösszeget szerezve a legjobb tippadóknak. A hitelesítést a rendszer automatikusan végzi, és minimum 3, maximum 10 napot vesz igénybe.

Szavazás

Az oldalra való regisztrációt követően a főoldal menüponton találkozhatsz azokkal a mérkőzésekkel, amikre tagjaink szavazhatnak. Ezekre a mérkőzésekre kizárólag a kezdések előtti 30 percel van időd szavazatot leadni! Ezek nem valós pénzben történő fogadások, hanem egy közösségi szavazás, aminek a célja a végkimenetel megtippelése. Szavazat leadásához a gólszám rubrikák kitöltésével add meg pontos végkimenetel tipped majd kattints a Tipp leadása gombra.

Profil és statisztika

A profilom menüpontban láthatod azokat a lezárt és lezáratlan mérkőzéseket, amikre tippet adtál le. Pontos végeredményre való szavazatoddal automatikusan 5 különböző tipp születik egy adott mérkőzésre. A már lezárt tippjeidből statisztikát készítünk melynek együttes értékét összesített rálátásnak nevezzük. Összesített rálátásodra boostot azaz értéknövelőket szerezhetsz annak függvényében többnyire milyen típusú tippeket találsz el és mekkora szorzón. Ebből a büntető/jutalmazási rendszer részben olvashatsz részletesen.

Szavazási határidő és az oldal által küldött tippek

Szavazni egészen a mérkőzés kezdetéig van ideje minden felhasználónak, viszont tekintettel arra, hogy az események többsége már egy nappal a kezdés előtt szavazásra van bocsájtva, az oldal egy emailt küld ki minden tagnak kezdés előtt 1 órával. Ez az email a szavazás aktuális állásából született tippeket tartalmazza. 15 percel a kezdés előtt push üzenet érkezik a feliratkozott készülékekre, ami a weboldalra, azon belül pedig az érintett mérkőzésre irányít.

Ranglista és büntető/jutalmazási rendszer

1. Alapfeltételek

*Az aktív listán való megjelenéshez mai vagy holnapi napra kell rendelkezni friss, lezáratlan tippekkel.


*A havi listán való megjelenéshez 10 eseményre leadatt tipp szükséges.


*A mindenkori listán való megjelenéshez az elmúlt 7 napban legalább 1 tippet kell adni.

*A felkerüléshez minden esetben legalább 200 eseményre leadott tipp szükséges, azaz 200x5 LEZÁRT tipp. Ezek nem számít mikori tippek csak összességében legyen meg ennyi.

2. Jutalmazási rendszer

*Azok a felhasználók, akik az adott hónapban legalább 60 eseményre tippelnek +0.5% boostot kapnak.

*Azok a felhasználók, akik az adott hónapban legalább 20 napot aktívan tippelnek +0.5% boostot kapnak.

*Azok a felhasználók, akik több leadott tippel rendelkeznek, veterán boostot kapnak. Ennek célja az új és régi tippadók közötti szakadékok ellensúlyozása.

Hosszútávon nehezebb profitképesnek maradni, ezért a veterán boost az alábbi módon épül fel:

2000 tipp után: 0.5%
4000 tipp után: 1.0%

3. Büntető rendszer (Mindenkori ranglista)

*Aki összességében kihagy 10 napot fogadás nélkül az adott hónapban az lekerül a listáról.

*Aki az utolsó 7 napban nem tippel legalább 1 mérkőzésre, az lekerül a listáról.

*Aki az adott hónap 20. napjáig nem tippel legalább 30 eseményre az lekerül a listáról.
(A 3. pontban leírtak a ranglista mindenkori/összesített rálátás részére érvényesek.)

4. Büntető rendszer (Havi ranglista)

*Aki az érintett hónap 20. napjáig nem tippel legalább 40 eseményre, az lekerül a listáról.

*Aki hónap vége előtt behozza a lemaradásait, és eléri a 200 tippet, azaz 40 eseményt az visszakerül a listára.

Nyeremény

Az oldalon minden hónapban minimum 1.000.000 Ft kerül kiosztásra a legjobb tippadók közt. Ennek a minimum nyereményalapnak 1.000 egyedi szavazó a feltétele az érintett hónapban. A nyeremény elosztási arányait mindenki szabadon megtekintheti a ranglistán. Fontos, hogy a pénzjutalmak kizárólag a mindenkori és havi ranglista/összesített rálátás által szűrt felhasználóira érvényesek. A nyeremény kiosztása a hónap első és utolsó előtti napjáig leadott tippek kiértékelése után történik. A fent említett kiértékelés a hónap utolsó napján zajlik. Ezt a napot üres napnak nevezzük mivel az ezen a napon leadott tippek már csak a pénzjutalmak átadása után kerülnek lezárásra. Mivel a hónap utolsó napján még zárhatunk le eseményeket a megelőző napról ezért változhatnak a helyezések kiosztás előtt. Amennyiben a szavazószám nem teljesül, vigaszdíj kerül kiosztásra. A vigaszdíj elosztási aránya megegyezik a jutaloméval, összege viszont a teljes jutalom egy ezredrészének a szavazók aktuális számával, majd 0.7-tel való szorzata.

Beállítások és előfizetések

A beállítások menüpontban megváltoztathatod számlázási adataid, kezelheted és befizetheted prémium csomagjaid, valamint ki és bekapcsolhatod email, illetve push értesítéseid. Aktív előfizetéssel hozzáférést kapsz a legjobb tippadók lezáratlan tippjeihez így kedved szerint másolhatod őket. Prémium szolgáltatásunk megrendeléséhez nincs más dolgod, mint csomagot választani a prémium menüpontban majd az előfizetés gombra kattintani. Rendelésed megerősítését követően megkapod az utaláshoz szükséges banki adatokat. Ezek a banki adatok később is előhívhatóak a profilom/csomagok menüpontból, ha a fizetésre vár figyelmeztetés melletti befizetés gombra kattintasz. Az összeg beérkezését követően 24 órán belül aktiváljuk prémium tagságod.

Pénzkivétel az oldalról

Az oldalon történő kifizetési kérelmek minden esetben kaszinó / sportfogadás egyenleg formájában kerülnek kifizetésre a játékosok felé 1x wageren. Legyen ez affiliate bevétel, ranglistás egyenleg, vagy egyéb nyeremény. Oldalunk megkülönböztet azonnal kivehető egyenleget, ilyen például a keréken nyert 20 USDT kaszinó egyenleg és ciklusos kifizetéseket, mint amilyenek a tippversenyből és meghívói programból keletkező bevételek. Továbbá vannak meghívottakhoz kötött kifizetések és meghívottak nélkül kivehető fizetések is. Egyenlegedet és a kifizetések feltételeit az alábbi oldalon tekintheted meg: Affiliate