A legjobb tippmix tippek és sportfogadás tippek minden nap

Használati útmutató & Szabályzat

Használati útmutató & Szabályzat

Szavazás

Az oldalra való regisztrációt követően a főoldal menüponton találkozhatsz azokkal a mérkőzésekkel, amikre tagjaink szavazhatnak. Ezek nem valós pénzben történő fogadások, hanem egy közösségi szavazás, aminek a célja a végkimenetel megtippelése. Szavazat leadásához a gólszám rubrikák kitöltésével add meg pontos végkimenetel tipped majd kattints a tipp leadása gombra.

Profil és statisztika

A profilom menüpontban láthatod azokat a lezárt és lezáratlan mérkőzéseket, amikre tippet adtál le. Pontos végeredményre való szavazatoddal automatikusan 5 különböző tipp születik egy adott mérkőzésre. A már lezárt tippjeidből statisztikát készítünk melynek együttes értékét összesített rálátásnak nevezzük. Összesített rálátásodra boostot azaz értéknövelőket szerezhetsz annak függvényében többnyire milyen típusú tippeket találsz el és mekkora szorzón. Ebből a büntető/jutalmazási rendszer részben olvashatsz részletet.

Szavazási határidő és az oldal által küldött tippek

Szavazni egészen a mérkőzés kezdetéig van ideje minden felhasználónak, viszont tekintettel arra, hogy az események többsége már egy nappal a kezdés előtt szavazásra van bocsájtva, az oldal egy emailt küld ki minden tagnak kezdés előtt 1 órával. Ez az email a szavazás aktuális állásából született tippeket tartalmazza. 15 percel a kezdés előtt push üzenet érkezik a feliratkozott készülékekre, ami a weboldalra, azon belül pedig az érintett mérkőzésre irányít.

Ranglista és büntető/jutalmazási rendszer

1. Alapfeltételek

*Az aktív listán való megjelenéshez mai vagy holnapi napra kell rendelkezni friss, lezáratlan tippekkel.

*A felkerüléshez minden esetben legalább 50 eseményre leadott tipp szükséges, azaz 50x5 LEZÁRT tipp. Ezek nem számít mikori tippek csak összességében legyen meg ennyi.

*A mindenkori listán való megjelenéshez az elmúlt 7 napban legalább 1 tippet kell adni.

*A felkerüléshez minden esetben legalább 50 eseményre leadott tipp szükséges, azaz 50x5 LEZÁRT tipp. Ezek nem számít mikori tippek csak összességében legyen meg ennyi.

2. Jutalmazási rendszer

*Azok a felhasználók, akik az adott hónapban legalább 60 eseményre tippelnek +1% boostot kapnak.

*Azok a felhasználók, akik az adott hónapban legalább 20 napot aktívan tippelnek +1% boostot kapnak.

*A felhasználók által az aktuális hónapban megfogott HDV átlag odds teljes értékét mindenki megkapja +% boost formájában, de ehhez az kell, hogy az adott hónapban legalább 60 eseményre tippeljenek és legalább 20 napot aktívan. (ezek a 2. pontban leírtak a ranglista minden részére érvényesek, mikori, miben a legjobb stb.)

*Azok a felhasználók, akik összességében 250 eseményre tippeltek, veterán boostot kapnak. Ez 1%-ot jelent és a megszerzése után már nem vész el.

3. Büntető rendszer

*Aki összességében kihagy 10 napot fogadás nélkül az adott hónapban az lekerül a listáról.

*Aki az utolsó 7 napban nem tippel, az lekerül a listáról.

*Aki az adott hónap 20. napjáig nem tippel legalább 30 eseményre az lekerül a listáról.
(A 3. pontban leírtak a ranglista mindenkori/összesített rálátás részére érvényesek.)

Nyeremény

Az oldalon minden hónapban minimum 1.000.000 Ft kerül kiosztásra a legjobb tippadók közt. Ennek a minimum nyereményalapnak 1.000 egyedi szavazó a feltétele az érintett hónapban. A nyeremény elosztási arányait mindenki szabadon megtekintheti a ranglistán. Fontos, hogy pénzjutalom kizárólag a mindenkori ranglista/összesített rálátás által szűrt felhasználókra érvényes. A nyeremény kiosztása a hónap első és utolsó előtti napjáig leadott tippek kiértékelése után történik. A fent említett kiértékelés a hónap utolsó napján zajlik. Ezt a napot üres napnak nevezzük mivel az ezen a napon leadott tippek már csak a pénzjutalmak átadása után kerülnek lezárásra. Mivel a hónap utolsó napján még zárhatunk le eseményeket a megelőző napról ezért változhatnak a helyezések kiosztás előtt. Amennyiben a szavazószám nem teljesül, vigaszdíj kerül kiosztásra. A vigaszdíj elosztási aránya megegyezik a jutaloméval, összege viszont a teljes jutalom egy ezredrészének a szavazók aktuális számával, majd 0.7-tel való szorzata.

Beállítások és előfizetések

A beállítások menüpontban megváltoztathatod számlázási adataid, kezelheted és befizetheted prémium csomagjaid, valamint ki és bekapcsolhatod email, illetve push értesítéseid. Aktív előfizetéssel hozzáférést kapsz a legjobb tippadók lezáratlan tippjeihez így kedved szerint másolhatod őket. Prémium szolgáltatásunk megrendeléséhez nincs más dolgod, mint csomagot választani a prémium menüpontban majd az előfizetés gombra kattintani. Rendelésed megerősítését követően megkapod az utaláshoz szükséges banki adatokat. Ezek a banki adatok később is előhívhatóak a profilom/csomagok menüpontból, ha a fizetésre vár figyelmeztetés melletti befizetés gombra kattintasz. Az összeg beérkezését követően 24 órán belül aktiváljuk prémium tagságod.