kaszinó bónuszok
 KASZINÓ BÓNUSZOK

A legjobb online kaszinók és a legjobb kaszinó bónuszok folyamatosan bővülő listája.

Elsősorban tisztázzuk, miért tudunk a megszokottnál jobb bónuszokat adni, és miért érdemes tőlünk regisztrálni, nem pedig a hagyományos bónuszgyűjtő oldalakról. 

- Mivel jelen vagyunk Twitchen és Youtube-on is, valamint több hazai influenszerrel dolgozunk együtt, így exkluzív, azaz extra befizetés nélküli vagy éppen befizetéshez kötött bónuszokat tudunk kínálni minden Kinyeri látogatónak. Ez egy jól bevált marketingforma a kaszinó cégeknél, amit csak kivételes kampányoknál használnak fel, mint amilyen a Kinyeri.hu-val való együttműködésük.

- Személyes kapcsolatot ápolunk az oldalon felsorakoztatott kaszinók képviselőivel, így ha gondod merülne fel, el tudunk járni a nevedben. Sokkal hamarabb választ kapsz a kérdésedre és sokkal nagyobb sikerrel oldódik meg egy esetleges problémád, ha a mi ügyfelünk vagy.

- Amennyiben oldalunk felhasználója vagy, úgy részt vehetsz sorsolásainkon és nyereményjátékainkon, ahol álljuk teljes befizetésed, vagy épp értékes nyereményekre tehetsz szert, mert általunk regisztráltál. 


online kaszinók
 LV BET KASZINÓ

Exkluzív bónusz: 2000 Ft befizetés nélküli egyenleg a Book of Ra nyerőgépre.10.000 Ft + 100 pörgetés, ha befizetsz 5.000 Ft-ot! 

Ezt a bónuszt azoknak az ügyfeleknek találták ki, akik még kezdők a kaszinók világában. Általunk befizetés nélkül próbálhatnak ki egy nyerőgépet, majd minimális befizetéssel tehetnek szert nagyobb bónuszra a folytatáshoz. Online szerencsejátékban már jártas, vagy nagytőkés ügyfeleknek nem ajánlott. 

További bónuszok az oldalon: 

- 200%-os első befizetési bónusz 10.000 Ft-ig.
- 100%-os második befizetési bónusz 60.000 Ft-ig.
- 25% heti reload bónusz 30.000 Ft-ig.

A kaszinó rövid ismertetése: 1 x wager a bónusz nélküli befizetéseken, vagy pedig illeték fejében kivehető befizetések. Rendkívül jó hűségprogram. Maximálisan megbízható magyar nyelvű oldal és segítőkész, gyors ügyfélszolgálat. Gyors, gondmentes kifizetések. A fontosabb be-, és kifizetési módok mind elérhetőek.

Hátrányok: Lassú pörgetések

Összesített értékelés: 8.5/10


kaszinó bónuszok

NEON54

Akár 500 ingyenes pörgetés, 200%-os befizetési bónusz, vagy extra 300.000 Ft. Számtalan befizetési bónusz közül választhattok.

Ez az oldal profiknak és kezdőknek egyaránt tökéletes, hisz rettentően kedvező befizetési bónuszokkal majd pedig rendkívül jó VIP programmal és akár személyes managerrel várja ügyfeleit. 

További bónuszok az oldalon:

- 15% Heti cashback 1.000.000 Ft-ig.
- 25% élő cashback 60.000 Ft-ig.
- Heti 220.000 Ft + 50 ingyenes pörgetés


A kaszinó rövid ismertetése:
 1 x wager a bónusz nélküli befizetéseken. Maximálisan megbízható magyar nyelvű oldal és segítőkész, gyors ügyfélszolgálat. Gyors gondmentes kifizetések. A fontosabb be-, és kifizetési módok mind elérhetőek. Skrill, Neteller, bankkártyá fizetés, banki átutalás, Paysafecard, stb.

Hátrányok: Komolytalan design.

 Összesített értékelés: 10/10


magyar kaszinók

HOTSLOTS

Exkluzív bónusz: 20 befizetés nélküli pörgetés és 200% befizetési bónusz 250 ajándék pörgetéssel már 15.000 Ft befizetésekor. 

Ez a bónusz szintén a kezdők fantáziáját mozgatja meg, viszont sokkal több grátiszt kapunk az LV Bet bónuszához képest. Persze, cserébe nekünk is háromszor annyi pénzt kell feltöltenünk, de arányaiban így is ég és föld a különbség. Remek lépés ez egy magasabb szint felé. 

További bónuszok az oldalon:

- 100%-os üdvözlő bónusz 30.000 Ft-ig.
- 10% cashback 150.000 Ft-ig.


A kaszinó rövid ismertetése:
 1 x wager a bónusz nélküli befizetéseken. Maximálisan megbízható magyar nyelvű oldal és segítőkész, gyors ügyfélszolgálat. Gyors gondmentes kifizetések. A fontosabb be-, és kifizetési módok mind elérhetőek. Skrill, Neteller, bankkártyá fizetés, banki átutalás, Paysafecard, stb.

Hátrányok: Optimalizálatlanság, gyenge megjelenés, hűségprogram hiánya.

 Összesített értékelés: 8.2/10