kaszinó bónuszok
 KASZINÓ BÓNUSZOK

A legjobb online kaszinók és a legjobb kaszinó bónuszok folyamatosan bővülő listája.

A befizetés nélküli bónuszokat * jelöli!

Általunk mindenhol extra (exkluzív) bónusz jár!

Elsősorban tisztázzuk, miért tudunk a megszokottnál jobb bónuszokat adni, és miért érdemes tőlünk regisztrálni, nem pedig a hagyományos bónuszgyűjtő oldalakról. 

- Mivel jelen vagyunk Twitchen és Youtube-on is, valamint több hazai influenszerrel dolgozunk együtt, így exkluzív, azaz extra befizetés nélküli vagy éppen befizetéshez kötött bónuszokat tudunk kínálni minden Kinyeri látogatónak. Ez egy jól bevált marketingforma a kaszinó cégeknél, amit csak kivételes kampányoknál használnak fel, mint amilyen a Kinyeri.hu-val való együttműködésük.

- Személyes kapcsolatot ápolunk az oldalon felsorakoztatott kaszinók képviselőivel, így ha gondod merülne fel, el tudunk járni a nevedben. Sokkal hamarabb választ kapsz a kérdésedre és sokkal nagyobb sikerrel oldódik meg egy esetleges problémád, ha a mi ügyfelünk vagy.

- Amennyiben oldalunk felhasználója vagy, úgy részt vehetsz sorsolásainkon és nyereményjátékainkon, ahol álljuk teljes befizetésed, vagy épp értékes nyereményekre tehetsz szert, mert általunk regisztráltál. 


online kaszinók
FAIRSPIN

450% befizetési bónusz az első 4 befizetéssel + 140 Ingyenes pörgetés! Extra 200% befizetési bónusz 100.000 dollárig a KINYERI kóddal (nagybetűvel).

Ezt a bónuszt a nagyhalaknak találtak ki. Ennél nagyobb összegben egyetlen másik oldal sem fog bónuszt adni. A haladóknak és profiknak is a legjobb létező választás ma Magyarországon.

További bónuszok az oldalon: 

- TFS token jár azért, hogy játszol az oldalon, ami a kaszinó saját kriptovalutája.
- Akár heti 50% cashback ha eléred a platinum szintet

A kaszinó rövid ismertetése: 1 x wager a bónusz nélküli befizetéseken. A világ legjobb hűségprogramja. Maximálisan megbízható angol nyelvű oldal és segítőkész, gyors ügyfélszolgálat. Gyors, gondmentes kifizetések. A fontosabb be-, és kifizetési módok mind elérhetőek. Az egyenleged USDT-ben jelzi ami egy, az amerikai dollárnak értékben mindig megfelelő kriptovaluta. 


Legnagyobb előnyök: Prémium bánásmód, megjelenés, és kaszinó élmény. A kripto befizetés mellett elérhető a Skirll a banki utalásos és bankkártyás befizetés a Revolut befizetés is, na meg még kismillió opció. Az 50% cashback rendkívül erős, és ha ez nem lenne elég az oldal a saját kriptovalutájával ajándékoz a játékért cserébe aminek az értéke az előző 1 évben 523%-al nőtt.

Összesített értékelés: 11/10

kaszinó bónuszok

online kaszinók
 LV BET KASZINÓ*

Exkluzív bónusz: 2000 Ft befizetés nélküli egyenleg a Book of Ra nyerőgépre. 10.000 Ft + 100 pörgetés, ha befizetsz 5.000 Ft-ot! 

Ezt a bónuszt azoknak az ügyfeleknek találták ki, akik még kezdők a kaszinók világában. Általunk befizetés nélkül próbálhatnak ki egy nyerőgépet, majd minimális befizetéssel tehetnek szert nagyobb bónuszra a folytatáshoz. Online szerencsejátékban már jártas, vagy nagytőkés ügyfeleknek nem ajánlott. 

További bónuszok az oldalon: 

- 200%-os első befizetési bónusz 10.000 Ft-ig.
- 100%-os második befizetési bónusz 60.000 Ft-ig.
- 25% heti reload bónusz 30.000 Ft-ig.

A kaszinó rövid ismertetése: 1 x wager a bónusz nélküli befizetéseken, vagy pedig illeték fejében kivehető befizetések. Rendkívül jó hűségprogram. Maximálisan megbízható magyar nyelvű oldal és segítőkész, gyors ügyfélszolgálat. Gyors, gondmentes kifizetések. A fontosabb be-, és kifizetési módok mind elérhetőek.


Legnagyobb előnyök: Olyan sok jutalom és ingyen pörgetés gyűjthető be a hűségprogramjukkal, hogy az már idegesítő. Az oldal használatával folyamatosan kapod az ingyenes jutalmakat.

Összesített értékelés: 8.5/10

kaszinó bónuszok

kaszinó bónuszok

NEON54

Akár 500 ingyenes pörgetés, 200%-os befizetési bónusz, vagy extra 300.000 Ft. Számtalan befizetési bónusz közül választhattok.

Ez az oldal profiknak és kezdőknek egyaránt tökéletes, hisz rettentően kedvező befizetési bónuszokkal majd pedig rendkívül jó VIP programmal és akár személyes managerrel várja ügyfeleit. 

További bónuszok az oldalon:

- 15% Heti cashback 1.000.000 Ft-ig.
- 25% élő cashback 60.000 Ft-ig.
- Heti 220.000 Ft + 50 ingyenes pörgetés


A kaszinó rövid ismertetése:
 1 x wager a bónusz nélküli befizetéseken. Maximálisan megbízható magyar nyelvű oldal és segítőkész, gyors ügyfélszolgálat. Gyors gondmentes kifizetések. A fontosabb be-, és kifizetési módok mind elérhetőek. Skrill, Neteller, bankkártyá fizetés, banki átutalás, Paysafecard, stb.


Legnagyobb előnyök: Nem minden esetben kérnek hitelesítést a kifizetésekhez és rendkívül profik valamint segítőkészek a supportok. Elfogadnak kripto befizetéseket is a megszokatt kártyás és virtuális pénztárcás fizetési módok mellett.

 Összesített értékelés: 10/10

kaszinó bónuszok

magyar kaszinók

HOTSLOTS*

Exkluzív bónusz: 20 befizetés nélküli pörgetés és 200% befizetési bónusz 250 ajándék pörgetéssel már 15.000 Ft befizetésekor. 

Ez a bónusz szintén a kezdők fantáziáját mozgatja meg, viszont sokkal több grátiszt kapunk az LV Bet bónuszához képest. Persze, cserébe nekünk is háromszor annyi pénzt kell feltöltenünk, de arányaiban így is ég és föld a különbség. Remek lépés ez egy magasabb szint felé. 

További bónuszok az oldalon:

- 100%-os üdvözlő bónusz 30.000 Ft-ig.
- 10% cashback 150.000 Ft-ig.


A kaszinó rövid ismertetése:
 1 x wager a bónusz nélküli befizetéseken. Maximálisan megbízható magyar nyelvű oldal és segítőkész, gyors ügyfélszolgálat. Gyors gondmentes kifizetések. A fontosabb be-, és kifizetési módok mind elérhetőek. Skrill, Neteller, bankkártyá fizetés, banki átutalás, Paysafecard, stb.


Legnagyobb előnyök: Elfogadnak kripto befizetéseket is a megszokatt kártyás és virtuális pénztárcás fizetési módok mellett.

 Összesített értékelés: 8.2/10