Tippmix tippek, profi sportfogadás tippek - Kinyeri.hu
3567

Meghívó

bugyli

bugyli

felhasználó által

Ezen a meghíváson keresztül kedvezményesen veheted igénybe prémium szolgáltatásainkat. A kedvezményt később is beválthatod, nem kötelező azonnal vásárolnod. Ezen a meghíváson keresztül kedvezményesen veheted igénybe prémium szolgáltatásainkat. A kedvezményt később is beválthatod, nem kötelező azonnal vásárolnod.

30% kedvezmény

A kedvezményhez add meg az email címed

A kedvezményhez add meg az email címed
Betöltöttem 18. életévem.
Igen, szeretnék ingyenes tippeket kapni, ezáltal elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) és az Oldal Adatkezelési Nyilatkozatát.
Az oldal felhasználói a feliratkozást követően minden mérkőzés kezdete előtt tippeket kapnak. Ezek azok a tippek, amiket az oldal a legbiztosabbnak tart a közösségi szavazás aktuális állása alapján. Amennyiben a rendszert teljes terjedelmében szeretnéd használni, úgy a feliratkozás elengedhetetlen. Ugyan ez érvényes a Push üzenetekre is. Később a beállítások menüpontban ki és bekapcsolhatod értesítéseid. Az oldal bizonyos esetekben küldhet promóciókat és frissítésekkel kapcsolatos információkat is. Adatkezelési nyilatkozatunkat és általános szerződési feltételeinket az alábbi linken tekintheted meg: ÁSZF és Adatkezelési.