A Kinyeri.hu egy sokoldalú sportfogadó és szerencsejátékos közösség!

Nálunk nincsenek vesztesek! Fair közösségünk számtalan lehetőséget biztosít tagjainak a pénzkeresésre. Legyél szimpla látogató, nagytőkés profi sportfogadó, a kaszinók szerelmese vagy épp hivatásos tippadó, nálunk megtalálod a módját annak, hogy megtömd a zsebed. Görgesd végig lentebb található lehetőségeink listáját és találd meg a számodra megfelelő szolgáltatást!

PROFI SPORTFOGADÓKNAK

 Profitgaranciás szolgáltatás magas színvonalon.

A Világ legjobb tippadóit szerződtetjük!
Többszáz egység profit minden hónapban évek óta töretlenül! 
Profi sportfogadás tippekkel és a világ egyik legjobb tippadójával várjuk az igazi nagyhalakat! Ezek tippversenyünktől eltérően kötetlen tippek. Tehát bármikor, bármennyi tipp érkezhet a csoportokba, méghozzá bármilyen sportágra.  Ez nem az átb*szós kategória és nem a "200 Ft-ból milliók" típusába tartozik. Emberünk évekre visszamenőleg leellenőrizhető, országos és világszintű versenyeken dobogós helyezett. 6 évet szolgált eddigi 9 éves pályafutásából szerződtetett tippadóként a legnagyobb hazai oldalaknál. A következő 2 évét már fixen nálunk tölti. Ismerhetjük őt th3k1ngl2p vagy Wotlkmonster néven is, de a legtöbben akkor kapnak a fejükhöz, ha azt mondom, ő x6tence! Felejthetetlen élmény a vele való sportfogadás, és aki elkezdi soha nem tud vele leállni. Készüljetek a korlátozásokra és tiltásokra, mert ki nem állhatják őt az irodák. A sportfogadás nem sprint, hanem maraton, mi mégis profitgaranciát biztosítunk minden hónapjára!

TIPPADÓNK SZOLGÁLTATÁSAI

TIPPEK, AMIKRŐL SOSEM MARADSZ LE

ÉLŐ TIPPEK A NAP 24 ÓRÁJÁBAN

10/10 TIPPEK A NEHÉZSÚLYÚAKNAK

TIPSTEREKNEK

Tedd magad próbára és vágd zsebre a nyereményeket!

Otthon érzed magad a profiligás labdarúgásban? A legnépszerűbb, de egyben a legnehezebb sportág a labdarúgás, ha sportfogadásról van szó. Ezen belül is nagy kihívást jelent a profiliga a kicsontozott szórzókkal. Na de, ki ne lenne kiváncsi arra, hogy mégis ki nyeri a nap legfontosabb eseményeit? Szavazz ingyen a mérkőzésekre és ha elég jó tippadó vagy, elfoglalhatod méltó helyed a ranglistán. A legjobb tippadók havi 1.000.000 Ft jutalmon osztoznak, továbbá bárki bezsebelhet akár napi 100.000 Ft-ot küldetéseinkkel! Úgy bizony, ingyen pénz, és a postást sem kellett megidézned hozzá! Keresd a közösségi tippek menüpontot a szavazatod leadásához, és csekkold a ranglistán kik jogosultak a jutalomra. Küldetéseket extra pénzért a küldetések menüpontban teljesíthetsz. 

AZ INNOVATÍV ELMÉKNEK

Soha nem látott eszközökkel segítünk a sportfogadásban!

Mindenki fantáziáját megmozgatja egy olyan automatizált megoldás a sportfogadásra, ami hosszú távon, kivétel nélkül profitot termel. Mi folyamat azon dolgozunk, hogy megvalósítsuk ezt. Bár a teljesen automatizált megoldásokban nem hiszünk, de azon kevés cégek listáját bővítjük (sőt vezetjük), akik hibrid technológiát használnak. Intelligens súlyozási rendszerekkel és robotokkal hozzuk ki a maximumot a tippadóinkból. Csekkold a tippversenyünkből születő közösségi tippeket, vagy a ranglistánkból válogató robotjainkat. Ne feledd, itt hátrányból indulunk, hisz ezek a tippek profiligás labdarúgásra, azon belül is napi átlag 5-6 szavazásra bocsátott eseményre korlátozódnak, amikre kötelezően tippelünk. Éppen ezért fontos, hogy megtanulj válogatni a tippekből! Ez a kötöttség számunkra hátrány, de látogatóink számára előny, hisz az összes fontos eseményre kapnak tippet.

A KASZINÓ SZERELMESEINEK

Nézz minket YouTube-on és izgulj velünk élőben Twitchen!

Értékes nyereményekre tehetsz szeret amennyiben követed a Kinyeri.hu dedikált kaszinó streamer csapatát a Wild Gamblerst. Heti rendszerességgel játszunk élőben és töltünk fel montázs videókat. Keress minket YouTube-on és kövesd Rekál. Sunzone valamint Yusu élő adásait Twtichen. 

Exkluzív bónuszok csak nálunk!

Oldalunk remek partnerséget ápol euróba legjobb és legmegbízhatóbb irodáival valamint kaszinóival. Általunk a normál befizetési bónuszokon felül EXTRA bónuszokat kapsz új regisztrációd mellé. 

Bónuszok megtekintése

Kinyeri kaszinó klub!

Egyedülálló módon látoagóink valódi pénzre tehetnek szert azzal, hogy demókkal játszanak oldalunkon. Szerezz aktivitási pontokat a kaszinó klubban voltátsd sorsjegyekre a boltban, majd igényelj kifizetést az affiliate oldalon.

MINDENKINEK AKI SZERETI A PÉNZT!

Tippversenyünk és a küldetések mellett egy nyitott affiliate program biztosít remek pénzkereseti lehetőséget minden felhasználó számára. Ezen felül heti rendszerességgel vehetsz részt nálunk sorsolásokon és nyereményjátékokon. 

Csatlakozz a nyertesek közösségéhez még ma!