AS Roma - Juventus


A portugál trénert kiállították a Cremonese elleni idegenbeli bajnokin, ugyanis csúnyán összeszólalkozott a negyedik számú bíróval. Az eset a második félidő elején történt, de a sztori a meccs lefújását követően az öltözőben folytatódott. Az edző állítólag kemény szavakkal illette Marco Piccinini-t és Marco Serra-t.

„Utoljára még az Olimpicóban állítottak ki egy Roma–Torino meccsen, akkor bocsánatot kérni mentem aztán a sporik öltözőjébe – idézi a Corriere dello Sport Mourinho szavait, aki ezt követően Serra felé fordult. – Ha vannak t.keid, ha férfi vagy, ismételd meg azt, amit a pályán mondtál nekem, aztán kérj bocsánatot és a történet le van zárva.”

Serra úgy gondolta, nincs miért elnézést kérnie. „Sajnálom, mit? Senkitől sem kell bocsánatot kérnem, semmit sem tettem.”

Erre Mourinho bepöccent, s üvöltözni kezdett Serrával. „Hazudsz. Te egy s..r ember vagy, szégyelld magad! Nem is akarok arra gondolni, hogy Torinóból származol és nem akarod, hogy vasárnap ott ülhessek a kispadon a Juventus ellen.”

(Forrás: M4 sport)

AS Roma:

Idegenben újfent nem nyújtott jó teljesítmény a Roma. Az első félidő első 15 perce a farkasok fölényét hozta, volt pár ígéretes kísérlet, de a vezetést mégis a Cremonese szerezte meg egy bődületes Tsadjout góllal.  Azt hozzá kell tennem, hogy EL-ben jobban futballozott Mourinho együttese, mint a keddi bajnokin. Dybala próbált aktív lenni, az argentin visszalépkedett a labdákért, ám gyakran hozott rossz döntéseket. Az egyik ilyen eset a Wijnaldum-al történt összjáték hiánya.